Bankia Inici
< Arrere Notícies
Bankia obre nou oficines àgils més amb horari ininterromput de 8,15 a 18,00 hores (04-12-2013)
 
  • Dan resposta a clients que fonamentalment realitzen operacions de caixa: treure diners, pagament de rebuts, ingressos, transferčncies, consulta de moviments o abonament d'impostos, entre altres operacions.
  • A la província de Barcelona s'han obert quatre sucursals d'este model, unes altres dos a Sevilla i unes a les ciutats de Mŕlaga, Las Palmas de Gran Canaria i Segňvia.


Madrid, 4/12/2013. Bankia ha obert nou oficines àgils més, cuyo horari d'atenció al públic és ininterromput de 8,15 a 18,00 hores, de dilluns a divendres.

L'oficina àgil és un nou tipus de sucursal que permet donar una resposta de màxima qualitat i rapidesa a aquells clients que presenten més gran transaccionalitat. És a dir, aquells que fonamentalment acudeixen al banc per realitzar operacions de caixa, com treure diners, pagar de rebuts, realitzar ingressos, ordenar transferències, consultar moviments, modificar domiciliacions o abonar impostos.

Quatre sucursals s'han obert a la província de Barcelona (en la capital i en les localitats de L´Hospitalet de Llobregat, Santa Colloma i Mataró), dos a Sevilla capital i unes a les ciutats de Màlaga, Las Palmas de Gran Canaria i Segòvia.

Amb estes obertures, Bankia disposa ja de 20 oficines àgils, les que tenia previst obrir inicialment el 2013. Donada la bona acollida que ha tingut el model entre els clients, l'entitat té previst realitzar noves obertures el 2014, tantes com calguin per cobrir les zones amb més gran concentració de clients transaccionals. A la conclusió de l'any vinent, espera comptar amb un parc de 125 oficines àgils.

 

902 2 4 6 8 10
© Bankia, SA 2013. Espanya.
Tots els drets reservats.