Bankia Inici
< Arrere Notícies
Bankia posa en marxa una nova estratègia comercial per captar clients (23-06-2014)
á
 • Ofereix un Paquet de Benvinguda que eximeix del pagament de comissions de servei bÓsiques als nous clients
 • Inicia una campanya publicitÓria en quŔ s'anima als no clients a provar els serveis de l'entitat

23/06/2014. Bankia ha posat en marxa una ofensiva comercial per captar nous clients, que gaudiran de l'exempció en el pagament de les principals comissions de servei durant sis mesos.

En concret, els nous clients que iniciïn la seua relació amb Bankia no pagaran comissions de manteniment i administració del seu compte a la vista. Tampoc no el faran per l'alta de la seu targeta de dèbit bàsica ni comissions en transferències, fins a 3.000 euros, que realitzin a Espanya o a la Unió Europea a través de les oficines internet, telefònica o mòbil.

Estos avantatges són algunes de les que ja tenen els clients que formen part del Programa Sense Comissions de Bankia. La novetat és que ara els nous clients poden gaudir d'estos avantatges durant un període i seran permanents des del moment en què accedeixin al Programa Bankia Sense.

El director corporatiu de Banca de Particulars, Fernando Sobrini, assegura sobre esta iniciativa: "El nostre objectiu és que ens provin aquells que no treballen amb nosaltres i que vegin que, amb una mínima vinculació, poden accedir a una atenció molt professional i que s'adapta a les necessitats de cada client, sense que per això hagin de pagar comissions en els serveis i productes més habituals ".

El programa Bankia Sense Comissions és l'estratègia bàsica de l'entitat amb els seus clients i cerca premiar la vinculació durant tot el cicle de vida financera. Així, tots els joves de menys de 18 anys es beneficien del Programa Sense Comissions directament. Entre esta edat i els 26, també poden formar part del mateix si sol·liciten el servei de correspondència exclusiva per internet.

Els clients amb ingressos domiciliats són el nucli fonamental del programa i se'ls facilita l'accés tan sols amb la contractació addicional d'un producte bàsic. Estan exempts de pagar comissions si tenen a Bankia una assegurança, un pla de pensions o una targeta de crèdit activa. En cas que no tinguin ninguns d'estos productes, es poden beneficiar de l'exempció de comissions si compten amb almenys 30.000 euros en recursos (comptes, dipòsits, fons d'inversió...)

I per a més grans de 65 anys amb pensió domiciliada es beneficien del programa amb tan sols domiciliar un rebut.

Si un client compta amb 75.000 euros en recursos també accedeix al programa encara que no tingui ingressos domiciliats, igual que aquells amb almenys 1.000 accions de Bankia dipositades en l'entitat.

Este pla té en compte l'exempció de les següents comissions:

 • Manteniment i administració de tots els comptes del client.
 • Totes les targetes de dèbit bàsic.
 • Ingrés de xecs nacionals en euros en tots els comptes.
 • Transferències nacionals i a la Unió Europea en euros de fins a 3.000 euros

Pimes i aut˛noms, Sense Comissions

Addicionalment, Bankia té un programa orientat al col·lectiu de pimes i autònoms, pel qual estan exempts de les comissions de manteniment i administració en tots els comptes empresarials a la vista, totes les targetes Business de dèbit i crèdit estàndard, ingrés de xecs i pagarés nacionals en euros, transferències nacionals i les emeses a països de la Unió Europea en euros de fins a 50.000 euros, i servei d'Oficina Internet Empreses gratuït.

Per beneficiar-se d'estos avantatges n'hi ha prou que tinguin domiciliats les assegurances socials o el pagament d'impostos en l'entitat i compleixin dos dels següents requisits:

 • Un saldo total d'inversió empresarial igual o superior a 15.000 euros
 • TPV amb una facturació mensual a partir dels 1.000 euros.
 • Pagament de nòmines a través del Servei Nòmines de Bankia.
 • Recursos per un import de, almenys, 30.000 euros.
 • Assegurances empresarials amb una prima anual a partir de 1.000 euros.
 • Domiciliació de les ajudes agràries (PAC).
 • Targeta de Crèdit Business operativa.
 • Pla de pensions amb saldo superior a 3.000 euros o aportació de 360 euros anuals.

A diferència d'altres iniciatives del mercat, en què l'exempció de comissions se circumscriu al compte adscrita al programa, els programes Sense Comissions de Bankia tenen una aproximació global al client, de manera que els avantatges s'apliquen a tots els comptes i targetes del client.

"T'estem esperant. Tu decideixes quan "

Per donar a conèixer esta iniciativa, Bankia ha posat en marxa una campanya de publicitat amb el lema " T'estem esperant. Tu decideixes quan ". En ella es posa èmfasi en el client com focus a què s'adreça l'entitat.

La directora corporativa de Marca de Bankia, Silvia Bajo, explica que " en esta campanya es vol mostrar, d'una manera divertida, però molt clara, que el centre de tots els interessos de l'entitat és el client i que per aconseguir la seua satisfacció s'estan fent i es faran tots els esforços que calguin ".

"Cercant una metàfora que pogués comptar esta realitat pensem en un nen enfront del seu primer amor que encara no ha estat correspost. Som com eixe nen que cada demà s'esforça a saltar més alt, a córrer més ràpid i a ser millor per tal que quan es fixin en nosaltres aquelles persones que encara no ho han fet vulguin quedar-se amb nosaltres per a sempre. Però sense imposicions, el client té la paraula i el poder, és ell qui decideix quan és el millor moment. Mentres, nosaltres seguim treballant ", explica Bajo.

á

902 2 4 6 8 10
© Bankia, SA 2013. Espanya.
Tots els drets reservats.